Dovlecei rotunzi umpluti cu carne

de lucy2002 in Mancaruri cu carne, 12 Iun 2014 | 4291 vizualizari

 

Aspectosi, deliciosi si usor de facut !

 

INGREDIENTE

  • 8 dovlecei rotunzi
  • 400g carne tocata
  • doua cepe
  • 50 ml ulei
  • 50g orez
  • doua linguri pasta de tomate
  •  o legatura patrunjel
  • cimbru
  • sare,piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei rotunzi umpluti cu carne:

Am spalat dovleceii, le-am taiat capacul si i-am scobit cu o lingurita . Am pus ceapa la calit impreuna cu morcovul . Am amestecat carnea si orezul cu ceapa si morcovul calit ( din cand in cand am adaugat apa calduta ) am potrivit de gust la urma am pus patrunjelul verde tocat ,cimbru si o lingura de pasta de tomate . Am umplut dovleceii si i-am pus intr-un vas termorezistent in care am pus apa si o lingura de pasta de tomate , i-am dat la cuptor pentru 20- 30 minute. Se pot servi cu smantana sau sos de rosii .

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Se tine compozitia pe foc pana orezul este aproape fiert .

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei rotunzi umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti