Musaca de cartofi cu ciuperci -post

de nadina73 in Mancaruri de post, 12 Mar 2010 | 22231 vizualizari

 

grozav de buna

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi foarte mari
  • 600 g ciuperci champinion
  • 600 g pasta de tomate
  • 5-6 linguri de pesmet
  • 1 lingura de faina alba
  • ulei masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu ciuperci -post:

Se curata cartofi si se taie feliute nu foarte subtiri0,5 cm care se prajesc pe ambele parti in putin ulei

Ciupercile se spala si se taie rondele care se calesc cu ceapa

Ceapa se taie pestisori nu se toaca si se caleste in uli de masline apoi se pun ciupercile se pune sar esi putin piper si se lasa sa firba putin ,apoi daca va ramane multa apa puneti o lingura de faina cu putina apa ,cat sa se faca un sos de consistenta uni budinci

Intr-un vas de yena se pune putin ulei apoi 2- linguri de pesmet dupa care se aseaza cartofi in rand,apoi se pun ciupercile ,dupa care iar iartofi taiati rondele,apoi se pune 2-3 linguri de pesmet dupa care se torna pasta de tomate

Se pune la cuptorul preincalzit timp de 30 minute la 180 grade

Momentan i in cuptor,o sa pun poza cu finalu mai tarziu

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu ciuperci -post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac, cu leurda si orez