Ciuperci pane

de Simo in Mancaruri de post, 15 Apr 2009 | 8611 vizualizari

Ciuperci pane

 

Un preparat rapid si gustos de post.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci albe
  • 100 g faina
  • 1 pahar de bere
  • boia dulce sau iute
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Se desprind palariile de piciorusele ciupercilor si se curata de pielite. Se pun sa fiarba intr-un clocot si apoi le lasam la scurs.

Facem un aluat subtire din faina, bere, boia si sare. Trecem fiecare palarioara prin aluat si le punem apoi la prajit in tigaie. Le scoatem pe servetele de hartie si apoi le punem pe un platou. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]