Curatam cartofii, ii spalam, si ii punem la fiert in apa cu sare. Calim ceapa cu ardeiul si morcovul dat pe razatoarea fina. Cand ceapa este bine calita punem carnea condfimentata dupa gust si o tinem 5-10 minute. Cand cartofii sunt fierti ii scurgem de apa, ii lasam sa se raceasca si ii taiem felii. Luam o tavape care o ungem cu unt sau cu ulei. Punem felii de cartofi si pe fundul tavii si pe lateral. Peste cartofi punem carnea, alt strat de cartofi, presaram parmezan punem carne si tot asa pana terminam, dar ultimul strat sa fie de cartofi. Punem apoi parmezan si dam la cuptor. Cand se rumenesc cartofii punem rosiile felii si ouale amestecate cu smantana si o lingura de pamezan. Dam la cuptor pana capata o cursta. Dupa ce e gata eu o mai tin in cuptorul cu focul inchis timp 20 de minute cu usa intredeschisa. Noua ne place sa o servim cu sfecla sau muraturi. Pofta buna!