Musaca de cartofi

de izulika in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2010 | 5473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 5 oua
  • 100 g branza
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Cartofii se curata si se pun la fiert.Dupa ce au fiert se farama sau se toaca dupa preferinta.Branza se rade si se amesteca cu cele 5 oua.Se ung 2 tavite cu unt, si se pune in fiecare tavita primul strat de cartofi,apoi ou si branza si tot asa pana se termina cartofii, ultimul strat trebuie sa fie de branza cu ou.Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra, se serveste calda sau rece cu smantana sau fara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

lia maria 1

01.07.2010, 08:43

imi placepot sa gust

nadina73 1

11.07.2010, 18:27

ce bine arata

nadina73 1

11.07.2010, 18:27

5 furcu

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca aperitiv vegetarian