Musaca cu cartofi

de madalinanicoleta in Mancaruri cu carne, 5 Noi 2013 | 3974 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 1 kg carne tocata porc
  • o ceapa mare
  • un morcov
  • un ardei rosu
  • usturoi
  • suc de rosii(sau putin bulion)
  • sare,piper
  • un ou
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu cartofi:

Se curata cartofii, se taie rondele si se pun la fiert in apa cu sare.

Intre timp pregatim compozitia:se calesc ceapa, morcovul, ardeiul  maruntite in prealabil, se adauga carnea. Cand carnea prinde o culoare aramie se adauga usturoiul pisat, sarea si piperul, dupa gust. Cartofii fierti nu foarte bine se pun la scurs. Apoi, jumatate din cantitate se aseaza pe fundul unei tavi dupa care ii acoperim cu compozitia bine scursa si  punem celalalt rand de cartofi. Sucul ramas de la compozitie se foloseste la sosul  care se toarna in tava. Se da la cuptor.

Cand este aproape gata se bate un ou deasupra si se presara patrunjel verde tocat si se mai lasa in cuptor inca 10 minute. Se serveste calda cu castraveciori murati sau cu orice alta acritura aveti prin casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca bulgareasca de cartofi