Musaca

de deyutzky in Vita, 11 Sep 2011 | 5671 vizualizari

 

dupa reteta diacontei cu unele modificari...a iesit tare buna:D...multumesc diaconta:*

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne tocata de vita
  • 5 cartofi mari
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • conopida
  • marar
  • patrunjel
  • 3 oua
  • 5 linguri smantana
  • 150 ml lapte
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Cartofii ii curatam si ii punem la fiert dar nu-i lasam prea mult sa nu fie foarte moi...dupa care ii taiem felii.

Ceapa si morcovul le taiem marunt si le punem la calit dupa care adaugam carnita si putina apa si lasam cateva minute pana se face si carnita.

Conopida o punem in apa clocotita pt cateva minute cu putina sare.

Rosia o taiem cubulete mici.

Conopida si rosia le adaugam peste ceapa, morcov si carnita...amestecam apoi adaugam sare, piper, mararul si patrunjelul.

Ouale le batem cu smantana si laptele.

Intr-o oala unsa cu unt adaugam un strat de cartofi, apoi punem compozitia cu carnita, inca un strat de cartofi peste care punem jum din compozitia de oua, mai punem un strat de cartofi peste care punem si restul compozitiei de oua...iar deasupra radem cascavalul.

Dam la cuptor pt aprox 30-40 de min pana se rumeneste.

Pofta bunaa!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gulas la ceaun