Mujdei de usturoi cu nuca si patrunjel verde

de nadina73 in Sosuri, 11 Apr 2010 | 12924 vizualizari

 

este foarte foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 1 caciulie de usturoi
  • 1 lingurita de sare
  • ulei de maline
  • 3-4 bucatele de miez de nuca
  • patrunjel verde tocat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mujdei de usturoi cu nuca si patrunjel verde:

Se zdrobeste usturoiul foarte bine ,apoi se amesteca cu sarea dupa care se pune cate putin ulei ca si la maioneza pana devine ca o crema. se adauga nuca pisata foarte bine si patrunjelul verde dupa care se pune foarte putina apa si se amesteca foarte bine

Este o retata de la prietena mea danuta (o moldoveanca super buna la bucatarie) ,este grozav de bun mai ales pe o friptura sau un gratar,un peste....................

Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei de usturoi cu nuca si patrunjel verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

lia maria 1

16.04.2010, 17:22

Waw s-a retinut

nadina73 1

16.04.2010, 18:09

da danuta pnetru tine ca de la tine am invatat

nadina73 1

16.04.2010, 18:10

lia incearca e foarte bun ,multumesc mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Maioneza de usturoi