Muffins aperitiv

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2011 | 6342 vizualizari

 

Chiar n-am stiut la ce sa ma astept de la briosele sarate pe care le-am incercat pentru prima oara la Revelion (desi mi-am zis ca la zile mari nu mai incerc nimic pentru prima oara).Mi-au iesit din prima si au fost si foarte delicioase. Reteta e de pe bucataras de la Julie. La Craciun ar merge super cu ardei rosu si verde.Eu am folosit ardei verde congelat.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua 
  • 100 ml lapte
  •  1 cana faina (am folosit cana de 200 ml) 
  • 3 lingurite praf de copt
  •  5 felii de sunca 
  • 1 ardei verde 
  • 100 gr masline 
  • 4 linguri ulei 
  • sare
  •  piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins aperitiv:

Se amesteca ouale cu laptele. Se adauga faina si praful de copt si se amesteca usor. Se pune uleiul,sunca taiata fasii,ardeiul si maslinele. Sa nu uitati de sare si piper. Se da la cuptor cam 25 de minute,pana cand iese scobitoarea curata. Sunt bune si reci si calde si se termina repede!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute