Bine v-am gasit cu o noua reteta!
Chiar si briosele sarate pot face furori si senzatie si pot sa te faca sa le mai incerci inca si inca odata cu alte arome, cu alte ingrediente, cu branzeturi, daca vrei cu sunca, cu legume, spanac, cu dovleac sau dovlecei, si cu mirodenii bineinteles. Imi plac mai ales atunci cand pot sa le prepar din faina de orez sau cu fulgi de ovaz. Cel mai mult imi plac cu ciocolata multa si am un plan cu un ingredient as zice inedit. Dar sa vedem pana atunci ce avem aici.
Se amesteca faina cu sarea si cu praful de copt. Se adauga praful de chili si condimentele uscate. Am avut la indemana ierburile uscate insa foarte bine se pot adauga toate acestea proaspete, ar fi chiar mai bine. Separat bateti ouale si amestecati apoi cu iaurtul pana se incorporeaza bine. Se toarna peste ingredientele uscate si se mai amesteca. Acum.. un aspect important de mentionat este ca faptul ca eu am pus aluatul in forme dupa care am pus deasupra mozzarella taiata cubulete, insa va sugerez sa puneti mozzarella mai degraba in compozitie si pe urma asezati aluatul in forme pentru ca altfel veti pati ca mine, respectiv branza se va topi si nu mai ramane mare lucru din ea, in plus nici gustul nu se simte atat de bine... Dupa ce aluatul se omogenizeaza, asezati in forme cate 3 linguri (de inghetata) si presati apoi cu seminte de susan si seminte de dovleac. Puteti opta si cu semintele la fel ca si cu mozzarella sa le adaugati direct in aluat.
Introduceti in cuptorul incalzit la 190 de grade pentru 20 de minute.
1
Amestecati cubuletele de mozzarella in aluat.