Cu Miez de lapte poti face preparate spectaculoase, usor de pregatit si foarte sanatoase(contine calciu si fosfor).
Branzica e usoara ca un norisor, foarte fina si poti face cu ea aperitive gustoase si...frumos aranjate.
Asa ca, eu am folosit-o intr-o salata, ce noua ne place foarte mult.
Prima data praparam sosul care va omogeniza amestecul, facut din galbenusul amestecat cu mustarul si iaurtul adaugat putin cate putin.Amestecam sa se omogenizeze , condimentam si adaugam usturoiul presat si patrunjelul verde tocat marunt.
Telina curatata se taie bastonase marunte sau se rade pe razatoare.Eu am cumparat-o gata taiata, la borcan.
Taiem cubulete mici sunca si branzica Miez de lapte.
Amestecam toate ingredientele cu sosul dinainte pregatit sa se omogenizeze compozitia.Asezonam daca mai este cazul, apoi asezam salata intr-un bol si o ornam dupa preferinta.
Pofta mare sa aveti !
1
O salata foarte gustoasa si usoara ca si branzica.