Mousse de ton pe crostini de paine de secara

de GretaRachita in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2014 | 6164 vizualizari

 

Imi place diversitatea. Imi place sa am de unde sa aleg si sa am libertatea de a alege. Imi place s aincerc, sa schimb, sa gust, sa experimentez...de aceea iubesc tot ceea ce se poate numi finger food...iti ofera libertate de alegere, iti dau posibilitatea de a gusta si de a analiza. Din colectia mea de finger food astazi propun crostini de paine de secara cu mousse de ton

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine integrala din secara
  • 100 g ton in conserva fara ulei
  • 100 g branza moale (de tipul celor ce
  • se intind pe paine- Almette, Philadelphia, etc) capperi sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de ton pe crostini de paine de secara:

Amestecam bine tonul cu branza si putina sare. Taiem painea in patratele si ajutandune cu 2 lingurite formam bilute de mousse de ton pe care le asezam deasupra crostinilor. 

Pe fiecare biluta punem cate o boaba de cappero. ostini. 

Sunt simpli dar de un mare efect. Gustul de ton se imbina foarte bine cu branza proaspata si cu gustul de secara. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de ton pe crostini de paine de secara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Casuta