Mousse au chocolat

de Ligia Bxl in Dulciuri, 2 Iun 2014 | 9847 vizualizari

 

Acest desert nu necesita coacere , si este facut fara oua :)

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida fara zahar
  • 150 ml ulei de masline
  • 200 gr ciocolata neagra
  • 200 gr ciocolata cu alune(cu bucatele de alune,nu intregi)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse au chocolat:

Ciocolata se topeste la baine-marie(eu am avut cicolata pudra simpla  care am amestecat-o cu cateva linguri de lapte si cicolata normala cu alune).

Se adauga apoi uleiul de masline si se amesteca bine pana se incorporeaza cu ciocolata.Se da de pe foc si se lasa la racit,nu se pune direct peste frisca ptr ca se topeste.

Se bate frisca(frisca nu trebuie sa fie dulce ptr ca mousseul va fi prea dulce,acum la alegerea fiecaruia).

Se incorporeaza jumatate din cicolata cu frisca usor cu o spatula apoi se adauga cealalta jumatate si se amesteca pana se incorporeaza bine si va avea o culoare lucioasa.Se pune cu lingura sau cu un poshe a douille in pahare sau boluri si se dau la rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse au chocolat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort 8 Martie - La Multi Ani!