Moelleux de chocolat

de cristeena20 in Dulciuri, 31 Mai 2014 | 7795 vizualizari

 

Am facut azi aceste minunatii de ciocolata dupa reteta lui Rux. Vi le recomand deoarece au iesit perfet!! Multumesc rux :)

 

INGREDIENTE

  • 240 gr ciocolata neagra (70 % cacao)
  • 240 gr unt
  • 175 gr zahar brun
  • 7 oua
  • 100 gr faina
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Moelleux de chocolat:

- Procedeul este foarte simplu. Topim ciocolata pe bain marie si o dam deoparte.

- Incalzim cuptorul la 210 grade si ungem formele de silicon cu ulei.

- Untul se tine la temperatura camerei si il mixam cu un robot cca 2 minute apoi adaugam zaharul si mixam spuma, pana se toperste. Incorporam pe rand ouale mixand bine si apoi turnam ciocolata. Adaugam faina si mixam toate pana se omogenizeaza.

- Turnam in forme cca 3/4 si dam la cuptor pt 8 minute. (daca nu le vreti moi lasati 10 minute, dar nu mai mult). E foarte important sa respecati exat timpul de coacere.

- Serviti cu inghetata sau cu fructe de padure pudrate cu zahar praf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Moelleux de chocolat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
ChocoMuffins cu ghimbir si glazura de caramel