Tiramisu reţetă originală, cu zmeura

de Ligia Bxl in Dulciuri, 9 Iul 2015 | 17640 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Ceva bun,racoros si cu aspect placut!

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 1 pachet de piscoturi
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri de zahar+2 pliculete de zahar vanilat
  • 250 gr de mascarpone
  • 250 ml smantana pentru frisca
  • 250 gr zmeura
  • 1 cana de cafea neindulcita
  • frisca pentru ornat
  • putina ciocolata rasa pentru ornat
  • frunze de menta pentru ornat
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală, cu zmeura:

Tiramisu reţetă originală

Se face mai intai crema:Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana devin albe,se adauga peste mascarpone si se amesteca bine pana devine o crema omogena.

Se bate smantana pentru frisca si se amesteca apoi cu crema de mascarpone(eu in loc de albusuri am folosit smantana pentru frisca).

Aceasta crema se da la rece apoi pregatim piscoturile,care se rup bucatele mici,se trec prin cafea neindulcita.

Se asambleaza cupele:se pun mai intai piscoturi insiropate apoi cu un posh se pune cate putin din crema in fiecare cupa,apoi se pun cateva zmeure pe marginea lor pentru a avea un aspect deosebit.

Se pun iar piscoturi insiropate,apoi se orneaza cu frisca,se presara ciocolata rasa,se pune cate o zmeura deasupra si o frunza de menta pentru aspect.

Se dau la rece.Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală, cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fantome ciocolatoase