Mix de rulouri umplute cu branza

de danielaR in Pangasius, 16 Oct 2013 | 3378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 3 fileuri de peste(eu am folosit pangasius)
  • 150 gr crema de branza cu marar
  • 1 pachet de sunca de curcan felii
  • 200 gr smantana 30% grasime
  • cateva fire de praz
  • oregano,sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mix de rulouri umplute cu branza:

Dovlecelul si vanata le taiem pe lungime. Feliile le prajim putin doar atat cat sa se inmoaie pt a le putea rula.

Pe un fileu de pangasius asezam o felie de dovlecel apoi una de sunca de curcan si rulam. Facem la fel pt toate fileurile de peste. Le asezam in picioare ca un turnulet.

Feliile de dovlecel si vanata le ungem cu crema de branza si rulam.

Punem astfel toate rulourile intr-un vas yena si deasupra turnam smantana. Presaram piper si firele de praz tocate marunt.

Dam la cuptor 40 minute

Mie mi-a placut rezultatul!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mix de rulouri umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de vinete cu pui