Cred ca fiecare gospodina are propria ei reteta de salata boeuf....
De data aceasta am facut ....ce se vede:
Aluatul il decongelam incet.Cel mai bine ar fi de seara pina dimineata, apoi il taiem in 16 patratele egale.
In formele de briose, asezam aluatul, il intepam, punem in el cateva boabe de fasole uscata si le dam la copt la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade.
Lasam se se coaca aproximativ 15-20 de minute, pina se rumenesc putin.
Intre timp pregatim salata boeuf.Zarzavatul, legumele si carnea, se taie cubulete iar ouale (mai putin un galbenus fiert) se rad pe razatoarea cu gauri mari.
Se face o maioneza dintr- un galbenus fiert , un galbenus crud si o lingurita mustar .Adaugam putin cate putin uleiul necesar.
Cind e gata maioneza o amestecam cu zarzavatul taiat, potrivim de sare si daca trebuie punem putina zeama de lamiie.
Cu aceasta salata umplem minitartele, le asezam pe un platou si le servim.
Simplu si gustos.
Pofta mare !