Minitarte cu fructe de sezon

de asubana in Prajituri, 5 Mar 2011 | 4915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat:
  •  300grame de faina,
  • 200 grame de margarina,
  • 3 linguri de apa.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minitarte cu fructe de sezon:

Se amesteca ingredientele si se lasa la rece 30 minute, se tapeteaza forme de ,minitarte unse cu unt si tapetate cu faina.

Se inteapa cu furculita si se dau la cuptor 30 min la 180 grade se lasa la racit.
Se umplu cu crema din comert si deasupra se decoreaza cu fructe dupa placerea gustului.

Se ung cu gelatina dupa reteta de pe plic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte cu fructe de sezon" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu zahar caramelizat si crema de nuci