Eu sunt lesinata dupa chestiile astea mici, dulci si frumoase si ne-dietetice :)))
Intr-un bol, cernem faina, adaugam zaharul si untul moale si framantam un aluat. Adaugam si oul si amestecam bine ca sa se incorporeze. Dam aluatul la frigider pentru 20 min.
Pregatim formele de tarta. Cuptorul se preincalzeste.
Aluatul se intinde intr-o foaie, aveti grija sa lucrati destul de repede si presarand faina, intrucat de la caldura, aluatul se inmoaie repede. Umplem fiecare forma cu aluat, presand asupra marginilor si indepartand excesul de aluat. Intepam cu o furculita baza fiecarei forme si dam la cuptor cam 15-20 min.
Intre timp, mixam crema de branza cu zahar. Ciocolata o topim si turnam jumatate din ea in crema de branza. Amestecam si daca dorim, putem adauga putin lichior de ciocolata sau de cafea in crema.
Dupa ce s-au copt tartele, le lasam putin sa se raceasca si apoi le scoatem din forme. Le umplem cu crema de branza, presaram fructe de padure si deasupra turnam restul de ciocolata topita. Le dam la rece si le lasam peste noapte in frigider ca sa se fragezeasca aluatul.