Pentru blat
Pentru topping
Pentru uns /tapetat tava
Punem faina intr-un vas ,facem o gaura in mijloc si adaugam celelalte ingrediente rand pe rand.Framantam.Rezulta un aluat mai tare pe care il acoperim cu un prosop de bucatarie si il lasam la dospit,la cald, timp de 1 ora.
Intindem aluatul pe masa de lucru infainata si cu ajutorul sucitorului il intindem cat mai subtire.Ungem aluatul cu sosul de rosii apoi presaram telemeaua rasa si oregano.Adaugam pe rand celelalte ingrediente.........kaizerul taiat fasii subtiri,salamul de asemenea ,carnaciorul taiat si el subtire si ardeiul gras taiat fasii.Batem bine un ou cu un praf de sare si turnam deasupra.
Rulam dupa care cu ajutorul unui cutit taiem rondele de circa 1,5 cm. pe care le asezam intr-o tava unsa cu ulei,tapetata cu faina si captusita cu hartie de copt.
Batem celalalt ou si ungem fiecare mini-pizza in parte.
Incalzim cuptorul.
Dam la cuptor iar dupa circa 10-15 min(cand mini-pizza este frumos rumenita) scoatem si presaram cascavalul ras.Mai tinem pana cand cascavalul incepe sa se topeasca si scoatem din cuptor.