O musaca putin mai altfel de cat stim dar la fel de gustoasa
Intr-un vas amestecam carnea cu ceapa tocata marunt;
intr-un alt vas pe foc calim ciupercile taiate marunt in 2linguri ulei,dupa ce a scazut apa din ele adaugam carnea si amestecam bine;
dupa ce carnea s-a albit,condimentam putin cu sare,piper apoi dam deoparte iar dupa ce s-a racorit putin incorporam 2oua batute
Cartofii fierti,pasati,adaugam cele doua branzeturi(cascavalul ras fin),restul de 2oua batute cu sare si piper,apoi subtiem cu lapte.
Ungem 6 forme mici termorezistente cu unt,le tapetam cu pesmet,impartim carnea in ele,nivelam suprafata apoi acoperim pe fiecare cu amestecul de cartofi;
lasam la cuptor 45-50min dupa care servim cu salata verde.
1
daca folositi ciuperci de la cutie,nu mai e nevoie sa le caliti
2
nu neaparat trebuie facuta musacaua in forme mici,fiecare in ce are