Mini-budinci de paste cu pui

de madi_marin in Paste, 16 Feb 2014 | 6052 vizualizari

 

Ne plac pastele foarte mult. Am ales să le fac de data asta sub formă de budincă….sau de mini-budinci. Foarte bune, rapide si aspectuoase. Se pot servi şi la un bufet suedez sau ca soluţie salvatoare pentru musafirii neaşteptaţi.

 

INGREDIENTE

  • 250 g fidea
  • 1/2 piept de pui fiert
  • 1 ceapă
  • pastă de tomate
  • sare
  • piper
  • 2 ouă
  • 100 g caşcaval ras
  • mărar proaspăt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-budinci de paste cu pui:

Pastele se fierb conform indicaţiilor de pe ambalaj. Când sunt gata, se scurg şi se lasă deoparte.

Pieptul de pui fiert se taie cubuleţe şi se pune la călit împreună cu ceapa tocată şi ea mărunt ,în ulei încins.

Se amestecă pastele fierte cu puiul călit, se adaugă pasta de tomate, ouăle bătute ca pentru omletă, caşcavalul ras şi mărar proaspăt tocat. Se amestecă totul foarte bine.

Tava de brioşe se tapetează cu hârtie de copt ( se taie pătrate de 10×10 cm şi se pun în fiecare căuş). Se pune compoziţie cu lingura, apoi se preasară caşcaval ras deasupra.

Se coc cam 20 de minute.

Sunt bune şi calde şi reci.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-budinci de paste cu pui" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Penne cu piept de pui si sos