Toate ingredientele pt. aluat se amesteca repede cu robotul si se face un aluat elastic, care se da la rece 15 minute.
Intre timp, se pregateste budinca dupa instructiunile de pe plic si se lasa la racit, amestecand-o din cand in cand, ca sa nu prinda pojghita. Dupa ce a ajuns la temperatura camerei, se amesteca cu visinele decongelate si scurse bine...si gata umplutura!
Se incinge cuptorul, se scoate aluatul de la rece si se pregateste tava (eu am gasit de cuviinta s-o folosesc pe cea de briose, in care am pus hartiutele de briose, ca sa nu mi se prinda aluatul:)
Apoi se intinde o foaie de aluat, se taie cercuri cu paharul, si se tapeteaza formele de hartie din tava,dupa care acestea se umple cu vanilie si visine...si se dau la cuptor pt aprox 20 min, pana ce se rumeneste aluatul, iar umplutura de vanilie prinde crusta.
Se scot usor din tava (dupa ce s-au racit putin, eu le-am dezlipit hartiuta, iar ele au ramas cu striatii pe margine) si se pudreaza, dupa care se pot servi....sunt foarte bune, atat calde, cat si reci,
Pofta buna!