fix pe gustul copiilor mei... le-au savurat intr-o clipa!
Aluat:
Topping:
Punem drojdia cu zaharul si praful de sare intr-un castron, adaugam semintele de mac si cele de in.
Amestecam pana se lichefiaza drojdia.
Adaugam apa calduta, apoi faina si amestecam.
Punem uleiul si framatam pana se deprinde aluatul de amini.
Rupem bucati din aluat si le asezam in forme de mini-tarte sau de briose.
Preincalzim cuptorul la 175 grade.
Ungem fiecare mini-pizza cu pasta de tomate, presaram oregano, sare si piper dupa gust, apoi branza proaspata de vaci, asezam masline din loc in loc si boabe de porumb.
Presaram cascavalul ras si la final praful de boia dulce (pentru culoare).
Dam tava cu formele la cuptor (eu am folosit functia de coacere cu ventilatie) si lasam preparatul pana se rumeneste.
Servim fierbinte sau rece, cu sau fara ketchup.... :)
Pofta buna!