in sfarsit am incercat si eu aceasta prajitura.
se face mai intai crema
ciocolata alba se pune la foc cu 350 ml frisca,cand ciocolata e topita se pune crema la racit,eu am racit-o in zapada:))
in timp ce crema se raceste facem blatul:separam oualele,galbenusul se amesteca cu uleiul,apa,zaharul,se bate albusul spuma si se omogenizeaza cele doua compozitzi,se adauga faiana,cacao si praf de copt,se baga la cuptorul preincalzit cca 30 min.Cand este copt se scoate si se taie in doua.
siropul,caramelizam zaharul si il stingem cu apa,api adaugam cele 2 lg cacao,lasam la racit
Crema bine racita se bate pana ce se intareste,apoi se adauga cele 200 ml de frisca si se bate batz
asamblarea:
se pune o parte din blat,se insiropeaza cu jumate din sirop,se adauga toata crema,se aseaza si celalalt blat se insiropeaza cu siropul ramas si se face glazura (se topeste ciocolata in frisca lichida)se toarna peste blat si se niveleaza,se da la frigider cca 2 ore...mmm