Rulouri cu spanac și feta

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2012 | 4763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă,
  • 1 lingură apă,
  • 100 g cașcaval,
  • 300 g feta,
  • 500 g spanac,
  • 5 căței de usturoi,
  • 1 foaie aluat foietaj.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu spanac și feta:

Se decongelează aluatul foetaj. Se decongelează spanacul și se pune la scurs. Se încinge cuptorul la 200 grade C.

Într-un castronel se bat bine ouăle. Se amestecă usturoiul pisat cu spanacul foarte bine scurs de apă.

Se întinde aluatul pe o suprafață presărată cu făină. Se unge aluatul cu ou bătut. Se presară cașcaval ras, se întinde spanacul pe toată suprafața aluatului apoi se pune brânza feta în felii căt mai subțiri să acopere cât mai multă suprafață. Se rulează și se taie cu un cuțit fierbinte la 1-1,5 cm.
Rulourile se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se ung rulourile cu ou bătut și se dau la cuptor 15-20 minute sau până se rumenesc frumos

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu spanac și feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu branza si sunca