Spalam usor florile de papadie in apa rece. Punem apa la fiert si cand da in clocot punem si florile. Lasam sa dea 2-3 clocote,oprim focul si lasam peste noapte sa se patrunda. A doua zi,strecuram siropul si papadiile le aruncam. Punem la fiert siropul si dupa ce da un clocot adaugam 750 g zahar. Lasam sa fiarba pana se incheaga,cam 1 ora jumate. Chiar la sfarsit adaugam coaja taiata marunt de la lamaie,si sucul de la lamaie.(eu am pus cateva felii de lamaie) Cand nu mai picura de pe lingura ci curge in fir subtire inseamna ca este fiert. Daca nu este fiarta destul mierea se va strica,deci mai bine mai fiarta. Desi daca e prea fiarta se va zahari,dar daca o punem in apa fierbinte,sau 1-2 minute ma cuptorul cu microunde isi revine. Turnam in borcane sterilizate,lasam sa se raceasca si o depozitam in frigider.