Rosii uscate in ulei de masline

de Lau in Conserve, 15 Ian 2016 | 2885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • rosii
  • sare
  • boabe de piper
  • patrunjel verde
  • frunze de busuioc
  • usturoi
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii uscate in ulei de masline:

Rosiile se spala si se usuca bine dupa care se taie felii.

Daca sunt mici le lasam intregi.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Le stropim cu ulei si le condimentam cu sare,patrunjel verde tocat,boabe de piper

Dam tava la cuptorul incalzit pana se usuca.

In borcane asezam frunze de busuioc, felii de usturoi, rosii si le umplem cu ulei de masline.

Inchidem borcanele bine si le depozitam in frigider.

Daca le pastram in camara este bine sa le sterilizam

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii uscate in ulei de masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

dantes 1

17.01.2016, 11:06

Bune!

Lau 1

17.01.2016, 11:54

Gicuta 1

18.01.2016, 09:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Suc si sos de rosii