Miel rumenit in vasul de lut cu garnitura de dragavei

de epurasha2bb in Oaie, 20 Apr 2010 | 8417 vizualizari

COMENTARII (33)

Bunica 1

20.04.2010, 21:01

O olteanca fara praz? Ai pergatit ceva foarte bun!

FlyingRoo 1

21.04.2010, 04:27

Dragaveiul este denumirea olteneasca a steviei, uneori fiind stevia creata. Are gust putin acid ceea ce o face perfecta in ciorbe, fritatta, placinte etc.

epurasha2bb 1

21.04.2010, 09:52

Cangurasule in etc-ul ala sper ca intra si mancarica mea!eu mereu manancmiel cu spanac sau dragavei si multa lamaie, altfel nu imi place!

FlyingRoo 1

21.04.2010, 23:46

Draga verisoara tzopaitoare, SIGUR ca intra si mancarita ta in acel "etc" , gustul e perfect inviorator in orice fel de mancare. Si unul dintre secretele cele mai bine pazite ale marilor chef-i este ca pun cateva picaturi de lamaie in mancaririle lor!

epurasha2bb 1

22.04.2010, 09:33

ma distreaza introducerea! in rest e adevarat!

Sidy 1

17.05.2010, 07:34

Mariana acum am descoperit reteta ta ! Cred ca este delicioasa...dar habar n-am ce e dragaveiul. Citind si mesajele am inteles de la tine ca "...sunt niste frunze ca si spanacul dar au un gust mai bun!cresc din pamant, "
Dar pina la urma m-am lamurit de tot...dragavei= stevie
Chiar am sa incerc ca noua ne place stevia....
Nota maxima de la mine....

epurasha2bb 1

05.04.2013, 21:43

wow Sidy dupa aproape 3 ani am vazut si eu mesajul tau! scuze , fara intentie! cred ca ai dreptate cu dragaveiul, el este un soi de stevie plin de fier, folosit de babe pe vremuri pt.a curma anemia tuberculoasa, asa am gasit pe net.

Krystyan Trendy 1

06.05.2014, 12:27

arata grozav

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel in vas roman