Miel rumenit in vasul de lut cu garnitura de dragavei

de epurasha2bb in Oaie, 20 Apr 2010 | 8416 vizualizari

COMENTARII (33)

ela 1

20.04.2010, 15:25

ce-am gasit eu aiciiii....5furculite si ma mut in oltenia

Dana Cristea - pusikmea 1

20.04.2010, 16:05

f bn arata, ela nu mai e loc in oltenia

ela 1

20.04.2010, 16:14

dana in oltenia e loc cat vrei caci toto oltenii au venit in banat si acolo au ramas doar batranii

ela 1

20.04.2010, 16:14

dana tare dulce bebe ai

epurasha2bb 1

20.04.2010, 16:37

bey ela induci lumea in eroare! pai ce vrei tu, sa nu mai vina nimeni aci ca sa ca sa prinzi sigur loc , hai?
si adikatelea cum ''batrani'', ca eu am 35 de ani numa'

Dana Cristea - pusikmea 1

20.04.2010, 16:44

ms frumos ela

ela 1

20.04.2010, 16:48

mai eu pana la tine nu am vazut oltence sa gateasca bine

Dana Cristea - pusikmea 1

20.04.2010, 16:54

adik ce vr sa sp, aaa? si eu sunt olteanca 100/100 poate vr sa te pui cu oltencele ) k apoi te bagi in camara bucatarasului sa faci ordine printre produse si nu mai iesi

Brindusa 1

20.04.2010, 16:59

Buey, ia traduceti voi astea care stiti limba olteneasca: ce-i ala DRAGAVEI? Ca eu ma uitai in poza da nu intelesei ce iarba e Or fi frunze de praz?

ela 1

20.04.2010, 16:59

mai si prin venele mele curge sange de oltean,si inca foarte mult tatal meu este oltean,socrii mei sunt tot olteni dar eu nu am mancat la olteni nimic care sa imi placa,fara suparare,pana aici,cand v-am gasit pe voi,la voi sa tot vin la masa

Dana Cristea - pusikmea 1

20.04.2010, 17:01

esti tare ela

Dana Cristea - pusikmea 1

20.04.2010, 17:02

brandusa te uitasi tu bine ???? dragavei = stevie

ela 1

20.04.2010, 17:02

danaaaa,nu mai dormi la masa marianei

Dana Cristea - pusikmea 1

20.04.2010, 17:04

"danaaaa,nu mai dormi la masa marianei"
nu intelesai

ela 1

20.04.2010, 17:06

erai intinsa pe aici si cascai de zor

epurasha2bb 1

20.04.2010, 17:13

Brandusa dragaveiul sunt niste frunze ca si spanacul dar au un gust mai bun!cresc din pamant, Prazul e un fel de ceapa verde gigant cu frunze late si drepte ca cele de usturoi si e mai dulce decat ceapa, acela merge bine cu limba si masline!

luminita20_2006 1

20.04.2010, 17:17

eu sincer prima data am, auzit de planta asta....super reteta

nadina73 1

20.04.2010, 17:29

foarte bine arat

nadina73 1

20.04.2010, 17:30

am uitat si 5 furuclite eu nu sant fan miel dar arata foarte bine

ela 1

20.04.2010, 17:34

nadina cine e la avatar?

epurasha2bb 1

20.04.2010, 17:41

multumesc nadina!

Sylvia 1

20.04.2010, 17:44

Excelenta reteta imi place tare

epurasha2bb 1

20.04.2010, 17:53

multumesc Sylvia!

Brindusa 1

20.04.2010, 19:42

Mariana, stiu ce e prazul pentru ca-l mananc foarte des iarna. Faceam si eu o gluma ( stii tu oltenii... prazul....) Nu te supara pe mine.

epurasha2bb 1

20.04.2010, 19:59

Brandu nu ma supar, si recunosc ca ne place mult prazul, e bun si sanatos, nu mi-e rusinesa recunosc !na ca mi-ai facut pofta de praz si acum chiar nu am in casa ....daca poti sa crezi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel in vas roman