Miel marinat cu ceapa si usturoi la cuptor

de mihaelar63 in Oaie, 7 Apr 2015 | 5491 vizualizari

COMENTARII (26)

jolygina 1

07.04.2015, 00:51

mihaelar63 1

07.04.2015, 00:52

Multumesc Lucia

miki_a 1

07.04.2015, 01:03

Ce bunatate ai facut! Imi place ca ai folosi otet aromatizat cu fructe si ierburi! (folosesc si eu in diverse preparate otet aromatizat de capsune, prune, caise, nectarine, dar nu mai apuca primavara)!
Imi place, imi place, imi place...nota maxima din partea mea!

iry-gabriela 1

07.04.2015, 01:11

Imi place

mihaelar63 1

07.04.2015, 01:58

Multumesc Ela as fi foarte curioasa la ce preparate folosesti tu aceste oteturi . Tu le prepari ? Ma gandesc ca cel de capsune merge si la salate de fructe . Cel de caise la preparate de pui ...

Bya Ralu 1

07.04.2015, 06:19

eu nu pap miel

mirela0911 1

07.04.2015, 06:40

Ce aromat e!

Geanina87 1

07.04.2015, 07:21

Sim0na 1

07.04.2015, 08:19

Abia astept sa fac si eu miel.. ca mor de pofta!

MotanLaOale 1

07.04.2015, 08:54

bun bun

Gherca Daniela 1

07.04.2015, 09:44

simona72 1

07.04.2015, 10:56

Ce bunatate!

dantes 1

07.04.2015, 13:39

Super!

mihaelar63 1

07.04.2015, 16:34

Iri ma bucur

mihaelar63 1

07.04.2015, 16:35

Bya trebuie sa ai incredere si sa mananci pregatit asa ca lumea . Nici eu nu mancam pana acum cativa ani . dupa ce am inceput sa-l prepar eu chiar imi pare delicios

mihaelar63 1

07.04.2015, 16:39

Simona sa nu-mi spui ca inca n-ai mancat anul acesta . nu-mi vine sa cred

mihaelar63 1

07.04.2015, 16:47

Mirela aromele sunt subtile de la otet care se evapora

mihaelar63 1

07.04.2015, 17:41

Eram sigur ca Motan apreciaza asa ceva

anca_rm 1

07.04.2015, 18:34

asta merge la favorite pe cand vine mielutul meu

Merisor 1

07.04.2015, 18:44

Ce reteta faina pentru prepararea mielului!

miki_a 1

07.04.2015, 18:56

Da Mihaela, eu le fac (oteturile). Le folosesc la salate proaspete, la preparatele cu praz, la acritul ciorbelor (sotul), dar si pe preparate din peste si pui.
Sursa mea de inspiratie http://povesticulinare.blogspot.ro/search?q=otet

mihaelar63 1

07.04.2015, 19:15

Multumesc Ela

mihaelar63 1

07.04.2015, 19:16

Meri sunt sigura ca vei pune amprenta personala

mihaelar63 1

07.04.2015, 19:17

Anca este o reteta simpla dar deosebit de savuroasa

Rocsi 1

07.04.2015, 20:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel in foi de placinta