Midinette cu pui si telina

de Oana in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2014 | 12575 vizualizari

 

Aperitivul preferat al lui Vladut :)

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare dezosate sau un piept de pui
  • o telina cat pumnul
  • un morcov
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • sare
  • piper
  • 4-5 linguri de maioneza light
  • un mar
  • nuci pecan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midinette cu pui si telina:

Carnea de pui se fierbe, se lasa la racit si apoi se taie cubulete. Telina si morcovul se curata si se dau pe razatoarea cu ochiuri mici. Se amesteca cu puiul si se stropeste totul cu zeama de lamaie dupa gust- se poate pune zeama de la o lamaie intreaga. Se condimenteaza dupa gust si se adauga maioneza. Se amesteca totul usor pana toate ingredientele sunt bine incorporate.

Se scoate cotorul marului si se taie rondele subtiri. Se serveste salata pe feliile de mar, cu un miez de nuca pecan deasupra. Delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Midinette cu pui si telina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu creveti