Midinette cu pui si telina

de Oana in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2014 | 13704 vizualizari

 

Aperitivul preferat al lui Vladut :)

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare dezosate sau un piept de pui
  • o telina cat pumnul
  • un morcov
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • sare
  • piper
  • 4-5 linguri de maioneza light
  • un mar
  • nuci pecan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midinette cu pui si telina:

Carnea de pui se fierbe, se lasa la racit si apoi se taie cubulete. Telina si morcovul se curata si se dau pe razatoarea cu ochiuri mici. Se amesteca cu puiul si se stropeste totul cu zeama de lamaie dupa gust- se poate pune zeama de la o lamaie intreaga. Se condimenteaza dupa gust si se adauga maioneza. Se amesteca totul usor pana toate ingredientele sunt bine incorporate.

Se scoate cotorul marului si se taie rondele subtiri. Se serveste salata pe feliile de mar, cu un miez de nuca pecan deasupra. Delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Midinette cu pui si telina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]