Midii in sos alb

de corina241 in Peste, 12 Iun 2012 | 14027 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne de scoici
  • 1 cescuta de vin alb
  • 3 graunti de usturoi
  • 4 galbenusuri de ou
  • 250 g smantana
  • paste tin penne
  • sare
  • piper alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midii in sos alb:

Carnea de midii(congelata) se pune in apa clocotita unde lasam 4-5 minute,apoi le scoatem cu ajutorul unei palete si le scurgem foarte bine.

Pregatim o tigaie cu putin ulei unde punem midiile impreuna cu usturoiul tocat marunt.Tragem la tigaie pentru cateva minute( 3-4) amestecand continuu.Stingem cu vin si acoperim cu un capac.

In acest timp ,intr-un castron,amestecam galbenusurile cu smantana pana obtinem o pasta pe care o adaugam in tigaia cu midii.Presaram putin piper alb si lasam la foc mic pana se ingroase.

Separat fierbem pastele in apa cu sare.

Incorporam pastele cu midiile si sosul alb.O bunatate!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Midii in sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Midii in sos de smantana