Ciuperci la tigaie cu smantana

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2014 | 4186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa rosie
  • 400 g ciuperci champignon
  • 2 lingurite unt
  • 150 ml smantana
  • o jumatate de ceasca de vin alb sec
  • sare, piepr dupa gust
  • cimbru- un varf de lingurita.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la tigaie cu smantana:

Untul se pune intr-o tigaie la incins. Se pune ceapa cu sare, piper , se caleste putin . Cand s-a inmuita putin se adauga ciupercile curatate, se amesteca. Se adauga vinul si dupa ce alcoolul se evapora si ciupercile s-au calit putin se adauga smanatana. Se mai lasa pret de 5-7 minute si se opreste focul. Se adauga cimbru.

Se serveste ca atare, ca garnitura langa o bucata de friptura sau pe o paine toast prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la tigaie cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu piept de pui si gogosar