Ciuperci la tigaie cu smantana

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2014 | 4628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa rosie
  • 400 g ciuperci champignon
  • 2 lingurite unt
  • 150 ml smantana
  • o jumatate de ceasca de vin alb sec
  • sare, piepr dupa gust
  • cimbru- un varf de lingurita.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la tigaie cu smantana:

Untul se pune intr-o tigaie la incins. Se pune ceapa cu sare, piper , se caleste putin . Cand s-a inmuita putin se adauga ciupercile curatate, se amesteca. Se adauga vinul si dupa ce alcoolul se evapora si ciupercile s-au calit putin se adauga smanatana. Se mai lasa pret de 5-7 minute si se opreste focul. Se adauga cimbru.

Se serveste ca atare, ca garnitura langa o bucata de friptura sau pe o paine toast prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la tigaie cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv budinca cu pui, ciuperci si legume