Mic dejun fancy: omleta cu carne de rac si rucola

de Cristi Roman in Fructe de mare, 28 Oct 2011 | 5061 vizualizari

COMENTARII (12)

LUK 1

29.10.2011, 09:19

carne de rac..cam greu de gasit.. ..imi place cum arata si as gusta un pic mai ales daca e facuta de tine

MotanLaOale 1

29.10.2011, 16:24

buna trebute sa fie

PapaBun 1

29.10.2011, 16:26

LUK - multumesc mult
Motan - da, sincer chiar a iesit buna . Multumesc.

RuxyRux 1

30.10.2011, 10:42

Arata intr-un maree fel...sa nu ma certi dar carne de rac n-as papa esti de admirat

diaconta 1

30.10.2011, 10:48

Uuuuufff crezi tu Cristi ca m-ai convinge sa pap asa ceva?
poate doar daca as fi indragostita pana peste urechi de bucatar,atunci nici n-ar conta ce am in farfurie

Mitinita 1

30.10.2011, 11:16

eu preiau portiile celor care refuza imi aduce aminte de omleta tailandeza,cred ca e racul

RuxyRux 1

30.10.2011, 11:21

Diaaa....esti senzatieeee

PapaBun 1

30.10.2011, 12:18

ruxy - multumesc. eu celor care spun ca nu mananca "x" sau "y" le spun doar sa guste, atat, fara sa-i fortez.
Dia -

diaconta 1

30.10.2011, 16:19

Ruxy,le spune doar sa guste,atat dar e convins ca toata lumea mananca ce gateste el

Ligia Bxl 1

31.10.2011, 10:46

mic dejun pe cinste

aziz 1

01.11.2011, 16:11

eu vreauuuu, am mancat raci si calamari si mi-au placut din pacate nu ma pricep sa-i gatesc ,am incercat calamari si sau facut guma de mestecat i-am fiert de le-au sarit capacele

Cristi Roman 1

04.11.2011, 04:02

nu inteleg de ce i-ai fiert, ca nu trebuie fierti

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scoici