Mic dejun cu ton

de nadina73 in Mancaruri de post, 11 Iun 2010 | 8163 vizualizari

 

super bun si gustos mai ales in zilele de post. Este extraordinar de buna

 

INGREDIENTE

  • felii de paine 8 bucati
  • ulei de masline 3 linguri
  • sare
  • rosii 3 
  • 1 conserva de atun in ulei
  • salata verde
  • masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun cu ton:

Se prajesc feliile de paine pe plita (sau le cumparati)

Rosiile se tritureaza bine apoi se amesteca cu sare si ulei de masline.

Se ia o felie de paine prajita se pune pasta de tomate triturata apoi bucatele de ton scurs de ulei (sau orice alt peste din conserva ce va place)  apoi se taie salata foarte marunt si se pune peste peste sau  masline

Este grozav de bun si de gustos

La inceput cand am venit in Spania si mi s-a zis de sandvici cu ton si tomate am zis "o fi bun ma rog" dar dupa ce am gustat...are un gust fantastic de bun,merita sa incercati macar din curiozitate acesta combinatie

In spania se mananca tare mult asemenea" bogadilio cu atun" cum zic ei

La fel de bine se poate pregati si cu paine proaspata sau franzeluta pt scoala sau serviciu

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu ton" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton