Merluciu pe pat de cartofi

de Marynela16 in Peste, 20 Ian 2013 | 4282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr merluciu
  • 6-7 cartofi
  • patrunjel
  • 4 cepe mici
  • sare
  • lamaie
  • ulei
  • o ceasca apa
  • 1 ardei capia
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merluciu pe pat de cartofi:

Ungem  tava cu ulei si asezam un strat de cartofi taiati rondele subtiri. Se pot pudra cu sare s piper (eu asa am facut).Peste cartofi punem rondele  de ceapa si patrunjel urmate apoi de fileurile de peste.Mai facem un strat de cartofi, ceapa, patrunjel si peste si acoperim la final cu un strat de rondele de cartofi si de ceapa. Pudram bine cu patrunjel, adugam sucul unei lamai medii amestecat cu o cescuta de apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Merluciu pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

20.01.2013, 22:16

elucubratiiculinare 1

20.01.2013, 22:24

Sim0na 1

21.01.2013, 11:24

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagine cu peste alb si salata de morcovi cu clementine