Salata de macrou afumat

de SanatateAcasa in Peste, 18 Feb 2012 | 3717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 rosie mare,
  • 1 ardei capia,
  • boabe piper negru,
  • 1 lamaie,
  • 1 ardei gras, verde,
  • 1 ceapa galbena, mica,
  • frunze de salata verde,
  • cateva frunze de patrunjel si 200 de grame de macrou afumat.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de macrou afumat:

Pestele afumat se taie in bucati mari si se tropeste cu suc proaspat de lamaie si se da deoparte. Intre timp se taie legumele in bucati mari, se amesteca, respectiv ardeiul, ceapa si ardeiul capia.

Lamaia se taie in felii. Frunzele de salata verde se spala cu apa rece, se sterg cu un servet curat si se pun pe o farfurie intinsa. Peste salata se pun legumele amestecate, abia apoi pestele afumat. Peste peste se presara piper si frunze de patrunjel proaspat. Nu se mai adauga sare, caci pestele afumat este bogat in sare.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de macrou cu orez