Melcisori cu nuca de cocos

de mirela0911 in Prajituri, 15 Aug 2011 | 6520 vizualizari

 

Melcisori cu nuca de cocos, pentru cafeaua de dimineata si nu numai

 

INGREDIENTE

  • Pt. aluat:
  • 500g faina
  • 200 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 25g drojdie proaspata
  • 150 g zahar
  • 1 lg otet
  • un varf cutit sare
  • Pt. umplutura:
  • 200 ml lapte
  • 2 lg zahar
  • 50 g nuca de cocos
Portii: 9
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu nuca de cocos:

Preparare Melcisori cu nuca de cocos

Se pune faina intr-un vas. Se pune peste faina drojdia dizolvata in laptele caldut si cu o lgt zahar. Se framnata aluatul adaugandu-se uleiul, zaharul, sarea si otetul. Trebuie sa iasa un aluat nu foarte tare care se lasa la crescut in loc cald pentru 30 minute.

Intre timp, pregatim umplutura. Punem laptele la foc impreuna cu zaharul si nuca de cocos. Lasam sa dea cateva clocote apoi lasam la racit.

Pe masa infainata intindem aluatul in grosime de aprox. 0.5 cm si o ungem cu nuca de cocos racita. Se ruleaza bine duap care taiem felii groase de cca 4-5 cm. Se aseaza cu fata in sus intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se introduce la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc frumos deasupra. 

Melcisori cu nuca de cocos sunt atat de fragezi si aromaaaati!!! Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dovleac si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 21:38

Brownie cu oreo - Desertul decadent care te cucerește

pe 14.03 la 17:06

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

pe 14.03 la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

pe 14.03 la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura tavalita in cocos