Melcisori cu nuca

de vero_closca in Dulciuri, 21 Feb 2011 | 10655 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 200g nuca macinata
  • 50g zahar
  • 1 albus de ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu nuca:

se intinde foaia de foietaj.

nuca macinata se amesteca cu albusul de ou batut spuma si se intinde peste aluat.

se presara cu zahar si se ruleaza.se taie felii se aproximativ 1,5 cm si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

se dau la cuptorul incins pt 15 minute, pana capata o culoare aurie.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Desert foietaj cu branza dulce