Pepene cu branza

de RamonaRogoz in Aperitive / Garnituri, 8 Sep 2013 | 2827 vizualizari

 

Nu sunt bucatareasa, vreau sa invat dar combinatia asta mi-a venit in cap si mi-a placut. Nu stiu daca o sa va placa dar e un aperitiv light si sanatos pe gustul meu.

 

INGREDIENTE

  • Cubulete de pepene
  • Branza de vaca (eventual o branza cu un continut de grasime scazut pentru diete)
  • frunze de patrunjel
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pepene cu branza:

Avem taiate cubuletele de pepene, peste ele se adauga branza taiata in cubulete identice celor de pepene si niste frunze de patrunjel dupa gust.

Se infige in fiecare turnulet o scobitoare si gata gustarea! Pofta buna!

TIPS-URI

1

Eu am adaugat si un pic de piper ca ador condimentele.

2

In loc de patrunjel se poate pune castravete sau amandoua dar nu am incercat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pepene cu branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

RamonaRogoz 1

30.10.2013, 15:58

Multumesc muuuuult de tot pentru urare!! Cat despre retete o sa le incerc, s-a cam dus sezonul pepenelui dar arata minunat

miki_a 1

13.10.2015, 15:23

La multi ani!!!

RamonaRogoz 1

20.10.2015, 14:49

Multumesc frumos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga pripita