Mejillones a la marinera

de Bya Ralu in Fructe de mare, 24 Noi 2012 | 6077 vizualizari

 

Am mancat niste midii excelente in spania...yammy si am incercat sa le fac si eu!destul de bune!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg midii proaspete
  • 1/2 morcov
  • 1/2 dovlecel
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 pahar de vin rosu
  • fulgi de chili
  • condimente:sare,piper,condiment paella,boia dulce
  • ulei masline
  • 1 cutie pulpa de rosie decojita
  • busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mejillones a la marinera:

Midiile se spala foarte bine si se curata cu o perie de sarma.Morcovul si dovlecelul se dau pe razatoarea mare,se pun la calit in ulei de masline,adaugam si usturoiul strivit.Conserva de rosii,impreuna cu 1 lingura de ulei de masline si putin busuioc se baga in blender.Pasta formata se adauga in tigaie peste legume,se pune si vinul rosu si adaugam midiile.Acoperim cu un capac si le lasam 5 minute.Se servesc cu paine prajita

TIPS-URI

1

Midiile care nu s-au deschis se arunca!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mejillones a la marinera" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti cu salata din cruditati de sezon