Medalion de salau la cuptor cu morcovi baby

de jolygina in Salau, 14 Ian 2013 | 8362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 medalioane de salau
  • 300 g morcov baby
  • o ceapa
  • piper
  • sare
  • pentru garnitura
  • 500 g cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de salau la cuptor cu morcovi baby:

Pregatim pestele bine, il condimentam cu sare, piper sau alte condimente, dupa placul fiecarei persoane, apoi curatam ceapa, o taiem solzisori si o asezam pe fundul vasului in care facem pestele. Dupa ce asezam ceapa punem pestele, deasupra adaugam morcovi baby si punem tava la cuptor timp de 40-50 de minute.

Pregatim garnitura in functie de invitati sau familie, eu am facut si cartofi prajiti si cartofi natur. Pentru cartofi natur ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare si o lingura de ulei de masline

Se poate servi cu un pahar de vin  alb

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de salau la cuptor cu morcovi baby" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

marcela1979 1

16.01.2013, 05:03

super mancarea

mamaieelena 1

16.01.2013, 10:01

imi place

Sim0na 1

16.01.2013, 12:48

delicios!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salau crocant cu sofran