Medalion de crap la cuptor

de MOKUSKA in Crap / Caras, 10 Mai 2014 | 11826 vizualizari

 

Daca ma nasteam la malul Dunarii, probabil ar fi fost o reteta banala. Pana sa ma mut la Bucuresti eu am mancat doar pastravi, stiuca si diferite soiuri de peste doar din raul Mures. Crap am mancat dupa prima mea partida de pescuit la lacul Sarulesti (pe atunci erau si crapi in balta aia :)) ).

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg medalion crap
  • 3 morcovi
  • 1 felie telina
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 ardei gras galben, verde, rosu
  • 2 -4 catei de usturoi, dupa gust
  • zeama de lamaie dupa gust
  • piper alb si negru
  • busuioc
  • cateva boabe de mustar
  • cimbrisor
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de crap la cuptor:

Medalionul de crap lasam in apa rece, intre timp pregatim ingredientele pe care le spalam, curatam si le taiem rondele sau fidelute. Asezam pestele intr-o tava, dupa care legumele amestecate le asezam langa medalioane . Condimentam dupa gust, stropim cu putin ulei de masline si adaugam foarte putina apa in tava. Acoperim cu o folie de aluminiu si introducem 30 de minute in cuptorul fierbinte, dupa care scoatem folia si mai lasam 15 minute sa se rumeneasca putin.

Se serveste cu legumele din tava.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

laura_n 1

12.05.2014, 13:58

biig like!

MOKUSKA 1

12.05.2014, 14:09

Lia_1 , cauta pe pliculet trebuie sa scrie ingredientele. merci

MOKUSKA 1

12.05.2014, 14:09

Multumesc! laura_n

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase și aromate - Rețeta simplă de casă

ieri la 08:56

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 07.01 la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Crap in stil frantuzesc