Medalion de crap la cuptor

de MOKUSKA in Crap / Caras, 10 Mai 2014 | 11214 vizualizari

COMENTARII (17)

babi5 1

10.05.2014, 21:19

MOKUSKA 1

10.05.2014, 21:20

Merisor 1

10.05.2014, 21:28

Ce bunatate de medalion ai gatit!

MOKUSKA 1

10.05.2014, 21:51

Meri

alilianaa 1

10.05.2014, 21:54

Imi place peste mult, tare bun!

Bunica 1

10.05.2014, 21:57

Pesteeeeeeee!

MotanLaOale 1

10.05.2014, 22:08

bun bun

MOKUSKA 1

10.05.2014, 22:12

bunica, Motan

MOKUSKA 1

10.05.2014, 22:12

alilianaa mercci

Bya Ralu 1

10.05.2014, 22:20

bun

RuxyRux 1

10.05.2014, 22:37

Grozav preparatul tau!

Valclaudia 1

11.05.2014, 00:01

MOKUSKA 1

11.05.2014, 10:00

Va multumesc fetele dragutele

Lia_ 1

12.05.2014, 13:57

sa stii ca si eu tot asa il prepar totdeauna, numai ca pun un altfel de condiment pe care l-a adus sotul si nu stiu ce contine )))
bravo! bun este asa

laura_n 1

12.05.2014, 13:58

biig like!

MOKUSKA 1

12.05.2014, 14:09

Lia_1 , cauta pe pliculet trebuie sa scrie ingredientele. merci

MOKUSKA 1

12.05.2014, 14:09

Multumesc! laura_n

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap pe varza