O mancarica usoara si gustoasa.
Se curata si se toaca ceapa.
Ardeiul se toaca cubulete.
Intr-o cratita se pune uleiul. Se pun bucatile de pui. Se adauga 1 cana cu apa. Se acopera cratita cu capac. Se fierbe inabusit.
Se poate adauga din cand in cand cate o cescuta de apa daca observam ca a scazut apa.
Dupa 20-30 de minute se adauga ceapa si se amesteca usor. Se pune capacul.
Dupa 2-3 minute se adauga ardeiul. Dupa alte cateva minute, dupa ce ardeiul s-a inmuiat putin, se adauga mazarea. Se mai adauga apa.
Se adauga sarea. Se mai lasa sa fiarba 5 - 10 minute. Se adauga rosiile pasate. Se amesteca usor si se lasa sa mai fiarba inca 5 minute cu capacul acoperit.
Se opreste focul. Se adauga mararul. Se amesteca usor.Se pune capacul si se mai lasa cateva minute pana se mai racoreste putin.
Pofta buna!