Mazare cu mini fileuri din piept de pui

de Tabita _ in Pui, 23 Mai 2020 | 2391 vizualizari

 

O mancarica usoara si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 g mini fileuri piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras
  • 2 kg mazare tanara congelata (puteti folosi si doar 1 kg)
  • 500 g rosii pasate
  • 3 linguri ulei
  • marar
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu mini fileuri din piept de pui:

Se curata si se toaca ceapa.
Ardeiul se toaca cubulete.
Intr-o cratita se pune uleiul. Se pun bucatile de pui. Se adauga 1 cana cu apa. Se acopera cratita cu capac. Se fierbe inabusit.
Se poate adauga din cand in cand cate o cescuta de apa daca observam ca a scazut apa.
Dupa 20-30 de minute se adauga ceapa si se amesteca usor. Se pune capacul.
Dupa 2-3 minute se adauga ardeiul. Dupa alte cateva minute, dupa ce ardeiul s-a inmuiat putin, se adauga mazarea. Se mai adauga apa.
Se adauga sarea. Se mai lasa sa fiarba 5 - 10 minute. Se adauga rosiile pasate. Se amesteca usor si se lasa sa mai fiarba inca 5 minute cu capacul acoperit.
Se opreste focul. Se adauga mararul. Se amesteca usor.Se pune capacul si se mai lasa cateva minute pana se mai racoreste putin.
Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu mini fileuri din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu mazare