Marinata de miel

de violeta30 in Oaie, 10 Apr 2015 | 4408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coasta si pulpa de miel
  • condimente pentru mititei de la Cosmin
  • condimente pentru carne de miel de la Cosmin
  • delikat
  • piper
  • bere
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marinata de miel:

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel e portionam in bucati mai mici.

Intr-un vas amestecam condimentele cu delikat si piper. Pregatim un vas cu capac si incepem operatiunea de condimentare, luam fiecare bucata de carne si presaram amestecul de condimente peste carne si o framantam in palme, apoi o asezam in vas. Procedam cu fiecare bucata de carne la fel. Dupa ce am asezat carnea in vas vom stropi cu bere, dar sa nu pluteasca carnea in bere. Punem la frigider.

Dupa cateva ore le vom rascoli din nou pentru a se imbina aromele cu carnea si cu berea. E de preferat sa fie pusa la marinat cu cel putin o zi sau doua pentru a se fragezi sau a se aroma bine.

Eu am amestecat acum in carne si nu va spun ce arome are...

Nu prefer vinul pentru marinata pentru ca i se impregneaza prea puternic aroma. Mi se pare cam "imbatata" :) Berea nu schimba deloc gustul, ba din contra, carnea isi pastreaza aroma de carne si devine frageda.

Aceleasi ingrediente le folosesc si la alte tipuri de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel