Margarete si cornulete cu dulceata

de nico_nico in Prajituri, 26 Oct 2016 | 4166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. faina,
  • 300 g untura de porc,
  • 150 g zahar,
  • 4-5 linguri smantana,
  • 3 oua,
  • 100 ml lapte in care se dizolva putina drojdie,
  • dulceata de caise,
  • 200 g nuca macinata(pentru cornulete).
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Margarete si cornulete cu dulceata:

 Din faina,untura,smantana,oua,lapte+drojdie si zahar se pregateste coca.Se amesteca bine pana se dezlipeste bine de maini.Se lasa la rece 2 ore apoi aceasta coca se imparte in patru parti.Fiecare parte se intinde in foaie subtire si se fac margarete cu forma.Pentru cornulete se amesteca 2-3 linguri dulceata cu nuca macinata si se umplu cornuletele.Foaia pentru cornulete se intinde subtire si apoi se taie in patratele si se umplu.Din aceasta compozitie se obtin trei tavi mari. Se coc la foc potrivit apoi se pudreaza cu zahar pudra vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Margarete si cornulete cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete pufoase cu cicocolata