Marar pentru iarna (reteta Motan)

de MotanLaOale in Conserve, 5 Oct 2012 | 7737 vizualizari

 

Cel mai simplu si la indemana mod de a avea marar verde aromat! La fel se poate pune si leusteanul si patrunjelul verde.

 

INGREDIENTE

  • legaturi de marar
  • folie alimentara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marar pentru iarna (reteta Motan):

Legaturile de marar se spala sub jet de apa rece fara a fi desfacute din legatura.

Se pune la uscat (intr-o oala) in pozitie verticala cu cozile in apa rece sa se mentina verzi pana la uscarea completa.

Se intinde pe masa 25-30 cm de folie alimentara.

Se taie cotoarele la firele de marar din legatura unde incep frunzulitele.

Se pune pe folia alimentara si se ruleaza sul si se indoaie capetele.

Dupa ce se fac toate legaturile se pun intr-o punga si se pun in congelator.

Pus asa ai intodeauna masura universala pentru verdeata (legatura) si se toaca si foarte usor asa congelat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Marar pentru iarna (reteta Motan)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Otet aromat