Mar copt cu "Miez de Lapte"

de Bunica in Dulciuri, 15 Apr 2013 | 3335 vizualizari

 

Un desert delicios si rapid.

 

INGREDIENTE

  • 1 mar
  • 25 g. unt
  • Miez de lapte de la Delaco
  • 1 lingura de zahar brun
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mar copt cu "Miez de Lapte":

Marul se curata de samburi.

O forma de ceramica se unge cu unt, se presara cu o ligurita zahar brun.

Marul cu cotorul scos se aseaza in forma si se umple cu branza Miez de lapte".

Deasupra marului se pune o bucata de branza presarata cu zahar.

Se da la cuptor pentru 30 minute.

Se serveste rece.

TIPS-URI

1

Marul copt se poate servi cu frisca .

2

Marul fiind mare l-am crestat pentru a se intrepatrunde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mar copt cu "Miez de Lapte"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Sim0na 1

16.04.2013, 09:59

frumos arata!

Bunica 1

16.04.2013, 15:33

rapid si bun a fost!

reisnaor_2006 1

11.12.2015, 13:39

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Papanași cu smântână și dulceață de afine/vișine